Om virksomheden

JustEgg står for sundhed, renhed, kvalitet og biotilgængelighed. Efter mange års erfaring i Elite sport og fitness industrien, har vi fået en stor viden om ernæring, ydeevne og ikke mindst velvære. JustEgg giver forbrugeren mulighed for en nemmere adgang til en renere og troværdig kilde med højkvalitetsprotein til både krop og sjæl. Alle vores produkter er baseret på æggehvider og er altid helt mælkefri, laktose, glutenfrie og kolesterolfrie for at forhindre skadelige inflammationer i kroppen – vores vision er at leverer kvalitet til den bevidste forbruger.


“Hos JustEgg lytter vi til vores kunder og tager hensyn til hønsene, derfor bruger vi aldrig bur æg i nogle af vores produkter.”


 ”Tomme JustEgg EggPRO kartoner…! Vi kan godt lide tanken om at gå forrest som et bæredygtigt produkt, fra start til slut – hvorfor vi gerne vil appellere til at placere dine tomme EggPRO kartoner korrekt til genanvendelse i din affaldssortering.”


 ”Vi er godkendte leverandører til ICA og COOP og opfylder IP Food certificering udstedt af Seal Quality System AB i Sverige.”

Kontakt os gerne ved eventuelle henvendelser.